PIKADO

Prvenstvo u pikadu za slijepe i slabovidne

PREMANTURA - U organizaciji Hrvatskog sportskog saveza slijepih i slabovidnih u Premanluri u Istri održano je od 07. do 10. lipnja Pojedinačno prvenstvo slijepih i slabovidnih u govornom pikadu. Na prvenstvu se natjecalo 60 igrača u B1 i B2 kategorijama.

ODRŽAN PRVI MARATON SLIJEPIH U PIKADU

 

PULA - Na prvom Mara­tonu slijepih u pikadu, koji je organizirala Udruga sli­jepih Islarske županije sudjelovao je 21 natjecatelj. Maraton je trajao 12 sati, od 16 do 4 sata iz ponoći. Od 21 natjecatelja. 12 najupornijih maraton su odi­grali do kraja - Radenko i Subhija Družetić, Ivan Fonović, Zlatko Kuftić, Marija Legović, Marjana Peitel, Danilo Piutti, Zlatko Sandrić. Šaša Stanković, Jovo i Slađana Šupljikac i Tončić Fonović Đina.

Što se tiče rezultata u parovima trećeplasirani su Radenko Družetić i Davor Banović, na drugom mjestu su se smjestili Jovo Šupljikac i Ibrahim Čaušević. Prvo mjesto osvojili su Marjana Peitel i Miliborka Kalebić. U ekipnom natjecanju treće je mjesto osvojila II. ekipa USIŽ -Pula u sastavu: Marjana Peitel, Đina Tončić Fonović, Ivan Fonović i Danilo Piutti. Drugo mjesto osvo­jila je I. ekipa USIŽ - Pula u sastavu: Zlatko Kuftić, Zlatko Sandrić, Subhija Družetić i Slađana Šu­pljikac dok je prvo mje­sto otišlo ekipi SUS Učka Pula u sastavu - Radenko Družetić, Jovo Šupljikac, Terezija Gajski, Saša Stan­ković.

B. P.

Glas Istre, 5.6.2012.

for download software click here visit mac software site softwareunlim.net visit site