Svježe mlijeko na brajici

Predstavljamo Vam svježe mlijeko 'z bregov u novoj, višeslojnoj kartonskoj ambalaži, koja zadržava sve prirodne vrijednosti ove važne namirnice.
Prirodno bogato kalcijem i vitaminima A, D i E, Vindijino svježe mlijeko s 3,2% i 1,5% mliječne masti pomoću suvremene tehnologije zadržava nepromijenjenu kvalitetu punih deset dana i nije ga potrebno kuhati!

Praktično zatvaranje

Inovativna ambalaža dodatno je opremljena i čepom na vrhu pakiranja, čime se dobiva na praktičnosti pri zatvaranju i pohranjivanju proizvoda u hladnjak.

Mjera količine

Osim navedenih prednosti novog dizajna, napravili smo i korak dalje: tri prozorčića okomito postavljena na pakiranju potrošaču u svakom trenutku jasno pokazuju preostalu količinu mlijeka u pakiranju. Mjera količine olakšava i ubrzava pripremu kolača, slastica i raznoraznih recepata jer se potrebna količina mlijeka može pretočiti direktno iz originalne ambalaže.

Braillovo pismo za slijepe

'z bregov svježe mlijeko u novoj kartonskoj ambalaži prvi je prehrambeni proizvod na hrvatskom tržištu koji nosi naziv proizvoda napisan Brailleovim pismom kako bi se olakšala kupovina i upotreba mlijeka slijepim osobama. Na taj način uvažavamo populaciju slijepih u Hrvatskoj i svim svojim potrošačima želimo omogućiti što jednostavnije uživanje u blagodatima svježeg mlijeka.

ČAŠA MLIJEKA 'Z BREGOV JE ČAŠA ZDRAVLJA!

Fotografije

• 3,2mm
  • 1%MM
for download software click here visit mac software site softwareunlim.net visit site