EDUKACIJSKO REHABILITACIJSKI KAMP SLIJEPIH PREMANTURA

Runke 17, Premantura, tel: 052/ 57 50 81 (u vrijeme sezone).

Hrvatski savez slijepih je vlasnik objekta u kojemu se s punim pansionom može smjestiti 70 osoba. Koristi ga za edukaciju, rehabilitaciju i odmor slijepih osoba, njihovih pratitelja i članova obitelji iz cijele zemlje i inozemstva. Objekt je zajedno s okolišem prilagođen samostalnom korištenju slijepim osobama i osobama s drugom vrstom invaliditeta. Osim 26 dvokrevetnih soba s kupaonicom u glavnom objektu i 3 sobe u depadansi, ovaj objekt ima i restoran s kuhinjom, polivalentnu dvoranu, caffe bar s terasom i uređeni prostor oko objekta sa šetnicom, klupama i dječjim spravama, sve u zelenilu.

Objekt ima i zasebno parkiralište. U blizini se nalazi prilagođena plaža za osobe s invaliditetom koja je u koncesiji Hrvatskog saveza slijepih.

Rad ovog Edukacijsko rehabilitacijskog kampa za slijepe je fleksibilno organiziran te je moguće njegovo korištenje tijekom cijele godine.

Zainteresirani korisnici objekta mogu u slobodno vrijeme koristiti traku za trčanje, sobni-bicikl, pikado za slijepe, društvene igre, viseću kuglanu, te pedalinu na prilagođenoj plaži za slijepe.

Fotografije

• PLAŽA
  • TERASA KAMPA
  • DVORIŠTE PREMANTURE