Rješenje za tisak Brailleovih znakova

Tehnički zahtjevi tiska Baiiieovih znakova posebno su složeni. Tvrtka Bobst konstruirala je modul koji rješava ograničenja s kojima se suočavaju tiskare specijalizirane za slijepe. Bobstova serija strojeva za savijanje i lijepljenje pokazuje stalnu pozornost koju taj proizvođač posvećuje svojim kupcima, a posebni uređaji kojima je moguće proizvoditi i vrlo složene kutije i povećati produktivnosti godinama održavaju njihovu dobru reputaciju. Zahvaljujući AccuBraille modulu sada je moguće otiskivati Braillove znakove u stroju za savijanje i lijepljenje, a ne samo u tiskarskoj preši s ravnom pločom. Kvaliteta točkica koje se u tom slučaju stvaraju pomoću valjka je na visokoj razini. Listovi se lako i brzo umeću u stroj jer postoj- uređaj za umetanje papira, utiskivanje se može provesti i vrlo blizu rubova papira. AccuBraille modul dostupan je za instalaciju u nove ili već instalirane strojeve za savijanje ! lijepljenje tipa Alpina ili Mistral. Za njega nisu potrebni novi rukovatelji. Podešavanje stroja je svedeno na minimum zbog automatizirane sinkronizacije procesa otiskivanja i podloge, kao i pripreme sustava izvan stroja. Proces u kojem se koriste valjci produžava upotrebni vijek pokretnih dijelova u usporedbi s drugim metodama. Korisnici novog AccuBraille modula povećat će svoju zaradu zbog kvalitete novog uređaja, ističu u Bobstu. Posjetitelji sajma Graphispag u Španjolskoj, kao i posjetitelji izložbenog salona Bobstau Švicarskoj mogli su već sredinom ožujka upoznati s AccuBraille modulom. Ambalaža, 1.6.2007.
for download software click here visit mac software site softwareunlim.net visit site